Fri frakt över 399 kr - Förlängt öppet köp till och med 5/1 - Fri retur i butik
En matig macka
Mackan har länge varit en given klassiker i picknickkorgen, men finns det något tråkigare än en torr macka som är snål på innehåll? Med enkla medel kan du göra en rejält matig och smarrig variant som dessutom håller dig mätt länge. Håll tillgodo!
För fyra mackor behöver du:
4 bröd, gärna bakat på surdeg
1 paket fryst renskav, ca 240 g
2 tomater
Pepparrotsvisp på tub
Några kvistar färsk timjan
1 bit purjolök
1 kruka plocksallad
Smör att steka i
Salt och peppar
Gör så här:
1. Stek renskav i smör tillsammans med salt och peppar tills det får fin färg.
2. Skiva tomater, purjolök och sallad.
3. Bred pepparrotsvisp på bröden.
4. Fyll bröden med renskav, tomat, purjolök, sallad och timjan efter önskad mängd.